"> СЕМИНАР ЗА ПРИПРЕМУ ПРОЈЕКАТА ЗА ПРИЈАВУ НА УНЕСКО КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ ФОНДА ЗА КУЛТУРНУ РАЗНОЛИКОСТ (IFCD) 2019 | Завод за проучавање културног развитка

СЕМИНАР ЗА ПРИПРЕМУ ПРОЈЕКАТА ЗА ПРИЈАВУ НА УНЕСКО КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ ФОНДА ЗА КУЛТУРНУ РАЗНОЛИКОСТ (IFCD) 2019

Поводом Светског дана културне разноликости за дијалог и развој, 21. маја, у трајању од 10 до 16 сати, у Заводу за проучавање културног развитка (Риге од Фере 4, Београд) биће одржан семинар за припрему предлога пројеката за конкурисање на 10. Позив Унеско Међународног фонда за културну разноликост.

Семинар ће одржати др Христина Микић, експерт из области креативне економије и носилац пројекта који је 2014. године подржан од стране овог Фонда а накнадно и проглашен од стране Унескa (Секције за разноликост културних израза) за пример добре праксе у остваривању Циљева одрживог развоја УН Агенде 2030.

Програм семинара ће бити у форми јавних консултација и анализе пројектних концепција апликаната, уз излагање о важним аспектима евалуације пријава. Предвиђена је и радионица за успешан развој предлога пројеката према критеријумима Фонда и Конвенције о заштити и унапређењу разноликости културних израза (Унеско,2005).

Детаљан програм семинара можете преузети овде.

Молимо све који желе да присуствују семинару, да се пријаве на адресу marijana.milankov@zaprokul.org.rs до понедељка, 20. маја, до 11 часова.