Трибина „Реч и храна“

28. марта 2016.

Како сву раскош, укусе и мирисе националне кухиње преточити у речи, шта је то квалитетна гастрономска литература и блог, како очувати и брендирати гастрономско наслеђе као део нематеријалне културне баштине Србије, питања су на која ће пробати да одговоре учесници предстојеће трибине. Учесници трибине ће се такође осврнути на још нека занимљива питања: да ли је писање о гастрономији исплативо и колика је улога спонзора и коме веровати, по чему се разликују кувари и рецепти од гастрономских књига и новинских репортажа, каква је тренутна гастрономска сцена у Србији, колико се прате светски трендови, а колико преовлађује помодарство? Трибину ће пратити изложба гастрономских књига највећих издавача у Србији, приређена у излозима Библиотеке града Београда.

Rec-i-hrana_web

Контакт

Адреса
Риге од Фере 4, Београд
Телефон
+381 11 2637 565
Факс
+381 11 2638 941
info@zaprokul.org.rs

Сва права задржана | Завод за проучавање културног развитка