Predstavljen 165. broj časopisa „Kultura“: Strip i identitet

15. October 2020.

Promocija časopisa Kultura u Domu omladine

Beograd, 14. oktobar – U Domu omladine je sinoć predstavljen 165. broj časopisa za teoriju i sociologiju kulture i kulturnu politiku – „Kultura”, posvećen temi „Strip i identitet“, u kojem su objavljeni naučni i stručni tekstovi kompetentnih domaćih i stranih autora iz osam zemalja i na sedam jezika.

Na promociji su govorili Zoran Stefanović, urednik teme „Strip i identitet“, prof. dr Irina Antanasijević, autorka teksta „Serjoža i Ninočka u Kraljevini Jugoslaviji“, prof. dr Vladislava Gordić Petković, glavna urednica časopisa „Kultura“, doc. dr Vladimir Kolarić, član redakcije ovog časopisa i dr Vuk Vukićević, direktor Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka i odgovorni urednik časopisa „Kultura“.

Promocija časopisa Kultura u Domu omladine

 

Promocija je okupila autore i saradnike časopisa „Kultura“, poklonike stripa i predstavnike medija. Kako bi se izašlo u susret svima koji nisu mogli da prisustvuju promociji, organizovan je direktan prenos, čiji se snimak može pogledati na fejsbuk kanalu Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka. Sve tekstove iz 165. broja „Kulture“ moguće je preuzeti na internet sajtu časopisa i pomoću mobilne aplikacije „Časopis Kultura“.Promocija časopisa Kultura u Domu omladine

Kontakt

Adresa
Rige od Fere 4, Beograd
Telefon
+381 11 2637 565
Faks
+381 11 2638 941
info@zaprokul.org.rs

Сва права задржана | Завод за проучавање културног развитка