Saradnja Zavoda i Filozofskog fakulteta

15. October 2021.

Na Filozofskom fakultetu u Beogradu potpisan je značajan Sporazum o saradnji sa Zavodom za proučavanje kulturnog razvitka. Dve institucije učestvovaće u organizaciji Regionalnog intenzivnog kursa za studente doktorskih studija filozofije, biologije i arheologije pod nazivom „Interdisciplinarnost i evidencija u naukama o poreklu“ u okviru međunarodnog projekta Sciences of the Orgin koji se sprovodi na Institutu za filozofiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, finansiran od strane The John Templeton foundation i University of Oxford.
Dekan Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Danijel Sinani i v. d. direktora Zavoda Marko Krstić, saglasili su obostranu spremnost ka razvijanju i unapređivanju saradnje između dve institucije kroz predstavljanje aktuelnog naučnoistraživačkog rada i organizaciju događaja koji bi nauku približili široj publici, posebno mladima.

Foto Zavod: dekan Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Danijel Sinani i v. d. direktora Zavoda, Marko Krstić

Kontakt

Adresa
Rige od Fere 4, Beograd
Telefon
+381 11 2637 565
Faks
+381 11 2638 941
info@zaprokul.org.rs

Сва права задржана | Завод за проучавање културног развитка