ВАЖАН КОРАК КА ПОДРЖЦИ НОСИОЦА ПОСЛЕДИЦА КЛИМАТСКИХ ПРОМЕНА

У Заводу за проучавање културног развитка  одржан је  oкругли сто под насловом „Како подржати носиоце последица климатских промена?“ у организацији са  Младим истраживачима Србије, ОЕБС Мисијом у Србији и удружењем ЕКО центар Београд.

 

Кроз интеракцију са публиком предавачи су говорили о значајној теми утицаја климатских промена на пољопривредни сектор, који је један од највише погођених. Овим разговором учињен је велики корак ка бољем разумевању овог глобалног проблема, неопходности прилагођавања на измењене климатске услове. Учествовали су проф. др Зорица Ранковић-Васић са Пољопривредног факултета Универзитета у Београду, Магдалена Гак,  професорка Пољопривредне школе у Земуну, као и Александар Ристић, менаџер волонтерског сервиса Младих истраживача Србије. Модераторка је била госпођа Драгана Тар.

 

Учесници су се трудили да присутнима, с посебним акцентом на  младе пруже неопходно знање, како би стекли вештине и разумели на који начин могу допринети и одрживом развоју и очувању животне средине.

Календар

Нема резултата.

е-Култура

Часопис Култура

UNESCO фонд за културну разноликост

Књижевни конкурс НОВИЦА ТАДИЋ

ГЕО СРБИЈА

Последње објаве