Представљен 165. број часописа „Култура“: Стрип и идентитет

15. октобра 2020.

Promocija časopisa Kultura u Domu omladine

Београд, 14. октобар – У Дому омладине је синоћ представљен 165. број часописа за теорију и социологију културе и културну политику – „Култура”, посвећен теми „Стрип и идентитет“, у којем су објављени научни и стручни текстови компетентних домаћих и страних аутора из осам земаља и на седам језика.

На промоцији су говорили Зоран Стефановић, уредник теме „Стрип и идентитет“, проф. др Ирина Антанасијевић, ауторка текста „Серјожа и Ниночка у Краљевини Југославији“, проф. др Владислава Гордић Петковић, главна уредница часописа „Култура“, доц. др Владимир Коларић, члан редакције овог часописа и др Вук Вукићевић, директор Завода за проучавање културног развитка и одговорни уредник часописа „Култура“.

Promocija časopisa Kultura u Domu omladine

Промоција је окупила ауторе и сараднике часописа „Култура“, поклонике стрипа и представнике медија. Како би се изашло у сусрет свима који нису могли да присуствују промоцији, организован је директан пренос, чији се снимак може погледати на фејсбук каналу Завода за проучавање културног развитка. Све текстове из 165. броја „Културе“ могуће је преузети на интернет сајту часописа  и помоћу мобилне апликације „Часопис Култура“.Promocija časopisa Kultura u Domu omladine

Контакт

Адреса
Риге од Фере 4, Београд
Телефон
+381 11 2637 565
Факс
+381 11 2638 941
info@zaprokul.org.rs

Сва права задржана | Завод за проучавање културног развитка