Сарадња Завода и Филозофског факултета

15. октобра 2021.

На Филозофском факултету  у Београду потписан је значајан Споразум о сарадњи са Заводом за проучавање културног развитка. Две институције учествоваће у организацији Регионалног интензивног курса за студенте докторских студија филозофије, биологије и археологије под називом „Интердисциплинарност и евиденција у наукама о пореклу“ у оквиру међународног пројекта Sciences of the Orgin који се спроводи на Институту за филозофију Филозофског факултета Универзитета у Београду, финансиран од стране The John Templeton foundation и University of Oxford.

Декан Филозофског факултета Универзитета у Београду проф. др Данијел Синани и в. д. директорa Завода Марко Крстић, сагласили су обострану спремност ка развијању и унапређивању сарадње између две институције кроз представљање актуелног научноистраживачког рада и организацију  догађаја који би науку приближили широј публици, посебно младима.

Фото Завод: декан Филозофског факултета Универзитета у Београду проф. др Данијел Синани и в. д. директорa Завода, Марко Крстић

Контакт

Адреса
Риге од Фере 4, Београд
Телефон
+381 11 2637 565
Факс
+381 11 2638 941
info@zaprokul.org.rs

Сва права задржана | Завод за проучавање културног развитка