Ускоро излази јединствена књига „Укуси Врања“

19. новембра 2021.

Ризнице знања и библиотеке свих оних који уживају у занимљивим и вредним издањима,  ускоро ће бити богатије за јединствену књигу „Укуси Врања“. У Градској управи Града Врања одржан је састанак са представницима Завода за прочавање културног развитка на ком је договорена сарадња о заједничком раду на књизи „Укуси Врања“, чији је циљ да на комуникативан и едукативан начин представи културну баштину и наслеђе овог предивног града.

„Верујем да ће овом капиталном књигом бити одушевљени сви они које интересује културно и етнолошко наслеђе Врања – града којег са разлогом Врањанци називају град који има душу –  уз обиље лепих и квалитетних фотографија, старих рецепата али и занимљивих прича о историји обичаја и традицији краја. Желимо да ово буде књига коју ћете са задовољством држати на видном месту„ каже Марко Крстић, в.д. директор Завода и књижевник.

Представнике Запрокула примио је градоначелник Града Врања Слободан Миленковић, а у пријатној атмосфери говорило се о реализацији будућих пројеката који се односе на сарадњу у области културе и културног наслеђа.

Контакт

Адреса
Риге од Фере 4, Београд
Телефон
+381 11 2637 565
Факс
+381 11 2638 941
info@zaprokul.org.rs

Сва права задржана | Завод за проучавање културног развитка