Учешће Запрокула на регионалној конференцији FoodTalk2021

28. октобра 2021.

У склопу велике регионалне конференције посвећене гастрономији  FoodTalk2021 у Новом Саду,  у име Завода за проучавање културног развитка учествовали су Дејан Загорац, аутор едиција гастрономско – културолошких издања и Јелена Ђорђевић, сараданик и коаутор.

Током првог панела и четвртог панела, ове чувене конференције која годинама диктира трендове у гастрономији, наша делегација представила је пројекат Гастрономска мапа Србије и едицију књига Завода: Укуси Ђердапа, Укуси Старе планине и Укуси Златибора. Заједно са најпознатијим именима из света гастрономије и медија делегација Завода говорила је на тему синергије гастрономије и културе, као и важности очувања специфичне културе исхране као елемента културне баштине.

Контакт

Адреса
Риге од Фере 4, Београд
Телефон
+381 11 2637 565
Факс
+381 11 2638 941
info@zaprokul.org.rs

Сва права задржана | Завод за проучавање културног развитка