ЗАПРАТИ КУЛТУРУ

10. децембра 2021.

Велики културни догађај за децу под називом  Запрати културу биће организован  у понедељак, 13. децембра 2021 у 10 часова у Установи културе Пароброд. Завод за проучавање културног развитка (Запрокул) овим догађајем најављује почетак значајног истраживања Култура за децу које ће пажњу посветити  деци као будућој публици и ствараоцима у култури.

Деца представљају нашу будућност, због чега их је важно укључити у креирање културних садржаја, а oвај догађај је управо начин да чујемо њихово мишљење.

У сарадњи са Основном школом „Краљ Петар Први“ у Београду Запрокул уприличио је овај велики културни догађај за децу на коме ће учествати глумац Урош Јовчић и инфлуенсерка Џени Мартин. У сарадњи са истраживачима Запрокула ученици ће презентовати резултате анкете Културне праксе виших разреда Основне школе „Краљ Петар Први“ и организовати дебату на тему Боља је култура у реалном или дигиталном простору. У паузама ће наступати хор школе „Краљ Петар Први“, као и млади глумци  из уметничке школе „Снежана и Ненад Ненадовић“.

На крају богатог програма за децу организоваћемо квиз знања из културе, а победнички тим деце ће од Запрокула добити награде за позоришну представу.

Запрати културу са ЗАПРОКУЛОМ!

Контакт

Адреса
Риге од Фере 4, Београд
Телефон
+381 11 2637 565
Факс
+381 11 2638 941
info@zaprokul.org.rs

Сва права задржана | Завод за проучавање културног развитка